Συμμετέχετε στην έκθεση Guangya, τα νέα προϊόντα είναι δημοφιλή.

June 30, 2018
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συμμετέχετε στην έκθεση Guangya, τα νέα προϊόντα είναι δημοφιλή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Συμμετέχετε στην έκθεση Guangya, τα νέα προϊόντα είναι δημοφιλή.  0

Από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου 2018, η επιχείρηση συμμετείχε στην ετήσια έκθεση Guangzhou Guangya. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των διευθυντών της επιχείρησης Jinnada οδήγησε προσωπικά την ομάδα για να παρευρεθεί, τον επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και των σχετικών περιφερειακών διευθυντών, το κεφάλι του διεθνούς εμπορίου, ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος και ούτω καθεξής, το οποίο μπορεί να ειπωθεί για να είναι ένα ισχυρό lineup.
Η επιχείρηση συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με αυτήν την έκθεση Guangya, σχέδια μπροστά σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα, και προετοιμάζεται σχολαστικά. Η επιχείρηση εξέθεσε διάφορα νέα προϊόντα στην έκθεση, ο αντιπροσωπευτικότερος της οποίας ήταν πόδι-ανοικτή αδιάβροχη εισαγωγή. Το προϊόν άλλαξε εντελώς την ιστορία να καθίσει οκλαδόν και του ανοίγματος με τα χέρια. Είναι πολύ κατάλληλο και ανθρωπιστικό να χρησιμοποιηθεί το πόδι που αγγίζει και που ανοίγει.
Συγχρόνως, πολλά άλλα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών υπολογιστών γραφείου, τα έξυπνα βουλώματα υπολογιστών γραφείου, υποδοχές γραφείων, κιβώτια πληροφοριών πολυμέσων και ούτω καθεξής, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν αντηχηθεί έντονα από τους πελάτες, έχουν έρθει στο θάλαμο της επιχείρησης να σταθούν γύρω και να ακούσουν τις εισαγωγές προϊόντων.
Όπως πάντα, Huagong ηλεκτρικό θα οδηγηθεί από την καινοτομία, η οποία είναι ο πυρήνας της επιχειρηματικής ανάπτυξης εμμείνετε στο δρόμο της τεχνολογικής ανάπτυξης, με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, της άριστης υπηρεσίας, για να δημιουργήσετε τη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες μας.